dimarts, 22 d’octubre de 2013

Barcelona


Sortim a navegar!
Els visitants i amics del MMB tenen l'oportunitat de sortir a navegar amb el pailebot Santa Eulàlia els dissabtes al matí. Aquest veler mercant de l'any 1919 va ser recuperat i restaurat pel MMB el 1998. Al llarg del trajecte, s'explicaran els diferents conceptes de navegació vinculats a la història del vaixell i a la navegació a vela. Fins i tot es podrà ajudar en les tasques de navegació!

Dates: Cada dissabte fins al 31/12/2013
Hora: De 10 a 13h
Edat mínima per navegar: 6 anys
Reserves: reserves.mmaritim@diba.cat o al telèfon 933 429 920. 
Horari de reserves: De dilluns a divendres, fins a les 14h.

I després anirem cap aI Fòrum... i podrem dinar a la platja!

Havent dinat anem a les instal·lacions del Museu Blau que s'estructuren al voltant d'un immens vestíbul de lliure accés que és el punt de partida de la visita al centre: l'exposició de referència «Planeta Vida», els espais per a exposicions temporals, el Niu de Ciència per a infants de 0-6 anys, els tallers, la cafeteria, el restaurant i la botiga.
«Planeta Vida» és un viatge per la història de la vida i la seva evolució al nostre planeta.
El nucli de l'exposició, 'La Terra Avui', presenta una visió de la natura que integra totes les disciplines de les ciències naturals, amb un discurs museogràfic renovat i amb els recursos interactius i audiovisuals més moderns. És una exposició que se centra en el patrimoni natural de Catalunya i del seu entorn més immediat, la Mediterrània, però que també mostra materials significatius d'altres regions del planeta.
El Museu Blau és un nou equipament cultural que aporta a la ciutat una oferta cultural amb rigor científic, el sentit lúdic i el coneixement de la natura, el lleure i el debat de qüestions mediambientals actuals.
Plaça Leonardo da Vinci, 4-5. 
Parc del Fòrum. Barcelona
Tel.: 93 256 60 02

Horaris: De dimarts a dissabtes, de 10 a 19h i diumenges i festius, de 10 a 20h. 
Per a tots els públics

Cap comentari :

Publica un comentari