divendres, 11 d’octubre de 2013

La Fageda d'en Jordà


La visita a la cooperativa La Fageda us ofereix una experiència única: descobrireu la granja i podreu acostar-vos a les vaques i tocar els vedells petits, veure com s'alimenten i fins i tot veure com es munyen. També podreu aprendre el procés de fabricació del iogurt i de diferents postres làctiques, elaborades amb la llet de les vaques de la granja, que no contenen ni conservants ni colorants.
Us proposem conèixer la cooperativa La Fageda sota el guiatge d'un personatge molt especial, la Montserrat, la masovera de can Casals, que us farà passejar per la granja de vaques, us explicarà com s'elabora el iogurt i us convidarà a tastar-ne.
Cal fer sempre la reserva amb antelació trucant o enviant un correu electrònic al Servei d'Atenció al Visitant, ja que les places són limitades.
Telèfon: 902 118 150
Correu: visites@fageda.com

La Fageda és una cooperativa catalana d’iniciativa social sense ànim de lucre que té com a finalitat la integració sociolaboral de les persones amb malalties psíquiques de la comarca

I PER DINAR farem pícnic: A l'àrea de Can Serra hi ha un punt d'informació on us donaran un mapa de la zona, malgrat que tots els camins estan perfectament senyalitzats. Aquí mateix trobareu una petita zona de pícnic i també podreu agafar els carros que et passegen per la Fageda d’en Jordà.

La Fageda d'en Jordà és una de les 26 reserves naturals que formen part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Us proposem una aventura en carro per visitar la Fageda amb nens.

L'excursió és d'una hora aproximadament. Els nens i nenes riuen, criden i s'ho passen d'allò més bé sobre el carro enmig d’un paisatge increïblement bonic.

La Fageda creix sobre la colada de lava del volcà del Croscat, que s'estén pels municipis de Santa Pau, Olot i les Preses. És un bosc de faigs excepcional, ja que està situat a 550 metres d'altitud i té unes condicions d'humitat perfectes.

Excursions en carruatge. Informació al tel. 972 680 358.
Obert tot l’any, de 10 a 18 h

1 comentari :

Unknown ha dit...

A veure si hi podem anar aviat!

Publica un comentari