dijous, 31 d’octubre de 2013

Què llegeixen els animals abans de dormir


Per si algú s’ha demanat alguna vegada què llegeixen els animals abans de dormir, Noé Carlain i Nicolas Duffaut ens responen a aquesta pregunta en aquest original llibre adreçat als joves lectors. 
Als animals també els agrada llegir, però cada animal té les seves lectures favorites. Cal destacar que al llarg de tot el catàleg d'animals lectors autor i il·lustrador ens ofereixen amb sentit de l’humor un hàbit relacionat amb la lectura que estigui associat amb aquell animal: els cangurs només llegeixen llibres de butxaca i els ratpenats es fan un tip de riure amb les històries de vampirs, els cavalls no es perden el diari de les curses, els gripaus que tantes històries de princeses han protagonitzat rellegeixen tota l’estona la mateixa història del petó i el príncep encantat, i els  gossos sempre compren els llibres al mercat de les puces tot i que a les cigonyes els encanten les històries de nadons...
La senzillesa del text està acompanyada per il·lustracions que aconsegueixen crear tot un món al voltant d’uns animals meravellosament retratats.
Què llegeixen els animals abans de dormir és una aposta molt original que serveix per estimular la lectura i la passió pels llibres. Una petita joia.
A partir de 2 anys
Noé Carlain i Nicolas Duffaut
Ed. Joventut

Cap comentari :

Publica un comentari