dijous, 21 de novembre de 2013

La Selva

Una comarca amb una llarga experiència en el turisme, tant a la costa com a l'interior. La quantitat i qualitat dels serveis així ho avalen. La Selva, la comarca de l'aigua!

 

La Fundació Mona és una entitat sense ànim de lucre que disposa d'un centre de recuperació de primats prop de Girona envoltat de natura que serveix de llar als primats rescatats i de centre per comprendre i respectar els animals salvatges. Ara teniu la possibilitat de visitar els nostres cosins primats molt a prop de casa i de gaudir, en grups reduïts, d'una visita guiada de dues hores. Primer es poden veure unes fotos i un vídeo per entendre d'on i per què s'han hagut de rescatar aquests animals. A continuació, un cuidador experimentat de Mona ensenya al públic el treball que es porta a terme al centre de rescat i les raons per les quals es fa, mostrant les diferents espècies i les instal·lacions. Hi aneu amb nens que tenen de 3 a 10 anys? Demaneu per les seves visites amb taller.
Ctra. a Cassà de la Selva, km 4. Riudellots de la Selva (Girona).
Cal demanar dia i hora al telèfon 972 477 618

Per dinar: Anem a les magnífiques instal·lacions d’El Pol, una àrea de pícnic familiar situada al terme municipal d’Arbúcies. És un lloc en plena natura, amb taules de pedra, moltes barbacoes, un camp de futbol i lavabos. També hi ha una petita granja amb uns quants animals domèstics.


Voleu jugar a ser en Tarzan? Dineu bé i prepareu-vos per quedar esgotats amb les activitats de La Selva de l’Aventura, el parc de jocs als arbres situat a la vora d’Espinelves. Els circuits lúdics a dalt dels arbres de gran altura permeten descobrir el bosc de manera inèdita i original. Allà viureu el bosc en tres dimensions, bellugant-vos verticalment, per plataformes de fins a 15 m d’altura, i també horitzontalment, amb tirolines de fins a 140 m de longitud. El parc obre cada cap de setmana i l’aventura està pensada per a totes les edats. Si busqueu esport, natura, joc i esperit d’equip a l’hora de vèncer les petites pors, aquesta és la vostra activitat. Gaudiu de la naturalesa, feu esport i passeu-ho d’allò mès bé!
Lloc: Parc La Selva de l'Aventura
Coll de Revell, s/n. Arbúcies 
Informació i reserves: 626 799 335 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada