dilluns, 23 de desembre de 2013

2 llibres per als nois i noies de més de 10 anys

EL DOCTOR PROCTOR I LA BANYERA DEL TEMPS
Un dels autors amb més èxit de la novel·la negra, Jo Nesbø, debuta en la literatura infantil amb aquesta sèrie d’humor delirant i transgressor però de qualitat. La banyera del temps és una segona entrega; la primera va ser El doctor Proctor i les pólvores tirapets. El doctor Proctor és una sèrie a l’estil del millor Roald Dahl, pel seu humor irreverent i sense concessions… i, sobretot, perquè reivindica que la literatura infantil no ha de ser de menys qualitat que l’adulta. Aquí, el doctor Proctor viatja a París per trobar-se amb l’amor de la seva vida, Julietta Margarina, però alguna cosa falla durant el viatge. Els ingredients d’aquesta aventura són: un doctor Proctor enamorat, una persecució esbojarrada, uns viatges en el temps al·lucinants, uns terribles hipopòtams francesos, el superciclista Eddy, pólvores tirapets, una dona sinistra amb una cama de fusta i un patí que grinyola…, amb la dosi justa de caps tallats, crema de bruixes i bigotis ensopits. Personatges únics i entranyables que ens parlen del valor de l’amistat, de la importància de ser el que ets i del poder de la imaginació i la creativitat per aconseguir-ho. Una increïble aventura a través del temps en què els protagonistes van canviar el curs de la història. 
A partir de 10 anys
Jo Nesbø
Edit. La Galera

QUI POT SER A AQUESTES HORES?
Un poble de costa que de cop ja no és a la costa. Un objecte robat que no ha estat robat. Pous de tinta. Mansions abandonades. Carrers deserts. I una pregunta equivocada darrere l'altra en els moments més equivocats. Després de rebre una educació molt especial, Lemony Snicket es preparar per investigar un robatori en un indret molt estrany, amb una acompanyant no menys estranya. Res no és el que sembla a primera vista.
Per fi coneixerem l'adolscència de Lemony Snicket, etapa en què s'embarca en una extranya investigació al costat dels personatges més extravagants. Una sèrie plena de referències al cinema negre, que és divertidíssima a qualsevol edat. 
A partir de 10 anys
Lemony Snicket
Edit. La Galera


Cap comentari :

Publica un comentari