dilluns, 24 de febrer de 2014

La Selva

La gran quantitat de fonts d'aigua mineral, rius, brolladors termals, fan de l'aigua un element clau per a la interpretació del paisatge i la història de la Selva.


MARIMURTRA
Fundat cap a l’any 1920, el Jardí Botànic Marimurtra, es pot considerar com un dels més importants i bonics d’Europa. Es tracta d’una visita molt recomanable per fer en família, ja que, a part d’impressionar-nos amb la bellesa natural del jardí i la gran varietat d’espècies que hi podrem veure, ens permetrà fer una passejada meravellosa pels penya-segats mediterranis. La visita ens proporcionarà un recorregut per un món natural poblat per tot tipus d’espècies de plantes, arbres i flors... El jardí té col·leccions de planta viva que mostren unes 3.000 espècies corresponents als climes subtropical, temperat i mediterrani. Les plantes estan distribuïdes segons criteris científics i estètics. El recorregut pel camí principal del jardí dura una hora i és ple de bells miradors sobre la Mediterrània, fins i tot es poden trobar poesies en diversos racons íntims del jardí.
Pg. Carles Faust, 9. Blanes
Tel. 972 330 826 - http://www.marimurtra.cat/
Horaris: De novembre a març, de les 10 a les 17 h
Abril, maig i octubre, de les 9 a les 18 h
De juny a setembre, de les 9 a les 20 h

Per dinar: La comarca té un gran dinamisme culinari i gaudeix d'una posició geogràfica excel·lent que li permet disposar d'una gran varietat gastronòmica, des de la zona de muntanya al Montseny i les Guilleries fins a la Costa Brava, un patrimoni que impregna de gustos i sentits tota la comarca.

EN QUAD O BUGUI PELS BOSCOS
Circular per pistes en un quad o en un bugui és una manera diferent d’acostar-se a la natura. Coneix les zones de la Selva i el Maresme: camins, rius i racons que es poden descobrir al llarg dels itineraris. Les rutes es realitzen seguint els itineraris adequats amb la intenció de no perjudicar l’entorn. Els quads, vehicles de quatre rodes que permeten anar per la muntanya, o els buguis, vehicles amb xassís tubular i amortidors independents a les quatre rodes i totalment automàtics, aporten una visió més propera a la muntanya, una conducció amb sensació de llibertat i una aproximació divertida a la natura que ben segur agradarà a petits i grans. Cal portar roba còmoda. Obert tot l’any. L’activitat pot durar d’1 a 3 hores, segons l'excursió triada. És necessari tenir el carnet de classe B1 (turisme).
David Rent. Carretera de Tossa, 80-88 (davant l’Hostal Selvamari). Lloret de Mar
Tel. 972 103 838 / 656 935 187


Cap comentari :

Publica un comentari