dijous, 27 de febrer de 2014

Tots a taula


Algú crida: “Tots a taula!” I comença un món ple de sensacions. A vegades és emocionant. D'altres, un horror. A vegades pot durar hores, i d'altres, tan sols cinc minuts. I és que, de vegades, menjar és una gran aventura... El músic Marc Parrot  i la il·lustradora Eva Armisén publiquen Tots a taula per presentar-nos sis personatges que ens expliquen les seves experiències al voltant del menjar. La taula estarà compartida per l’explorador, la llima, el llepafils, els ràpids, el gurmet i la dolça, sis nous personatges amb què, sens dubte, petits i grans ens identificarem. El llibre s’acompanya d’un disc amb les cançons creades especialment per Marc Parrot, que es poden escoltar al mateix temps que seguim la història.
L’explorador: “Sóc explorador, vull provar-ho tot. Descobrir al plat la sorpresa que m’espera. En el que encara no he tastat.”
La llima: ‘’Sóc molt fina, però em diuen la llima. Per allà on passo, no hi passen les formigues.”
El llepafils: ”T’he de dir que sóc un llepafils. No puc anar de convidat a casa teva: t’he de dir que em fa patir el que avui pugui sortir de la nevera.”
Els ràpids: ”Estem endrapant com porcs. Quin tiberi més brutal. En un obrir i tancar els ulls ja ens hem ben ben atipat.”
Gurmet: ”Jo vull ser molt gran. Per anar al restaurant, deixar-me el bigoti i que em vingui el xef a saludar.”
Dolça: “Dolç i suau, ple de colors un món fet a mida que es desfà i, al paladar, et fa una carícia.”
Edat: De 3 a 6 anys
Marc Parrot i Eva Armisén
Edit. Lumen


Cap comentari :

Publica un comentari