dilluns, 3 de març de 2014

El laberinto mágico

Dirk Baumann
Nombre de jugadors: 2 a 4
Temps de joc: 15-20 minuts
A partir de 6 anys
La memòria és una de les capacitats que els jocs de taula ens ajuden a treballar d'una manera divertida. Qui més qui menys tots hem jugat alguna vegada al típic joc de memòria de relacionar dues imatges iguals. El Laberint Màgic és un joc de memòria totalment diferent i original, que combina memòria i orientació espacial.
Amb l'ajuda d'unes parets de fusta, els jugadors construeixen un laberint que a continuació quedarà ocult. Cadascú mourà per sobre del tauler un mag que es compon d'una fitxa imantada i una boleta metàl·lica que s'anirà desplaçant per sota del tauler seguint el moviment que fem amb el mag imant. Els mags tenen com a objectiu arribar a un punt determinat del tauler, però saben que sota els seus peus s'amaga el temible laberint: si en desplaçar-se creuen un mur, el mag imant passa sense problema, però la boleta que va sota el tauler xoca amb la paret i es desprèn, i el mag haurà de començar de nou des del punt de sortida!
Els jugadors han d'estar molt atents en tot moment, ja que els errors dels altres mags també ofereixen una informació molt valuosa de la construcció del laberint ocult, que a poc a poc aniran coneixent. Per aconseguir els seus objectius hauran de recordar mentalment la configuració dels passadissos que s'amaguen sota els seus peus.
Alfred Garcia Demestres, Jugar x Jugar

Cap comentari :

Publica un comentari