dilluns, 26 de maig de 2014

El Baix Ebre

Un lloc especial on l'aigua i la natura es combinen per crear un territori ple de diversitat i de bellesa. Un territori  també riquíssim en història, en patrimoni i en cultura.


PASSEIG PER LES MURALLES
Un dels millors actius turístics de Tortosa és aquesta ruta, que comprèn un passeig per les muralles i les fortificacions de la ciutat. Tortosa va ser considerada plaça forta des de molt antic. El fet de controlar tant la ruta fluvial litoral a la desembocadura del riu com la via terrestre (Via Augusta), pas obligat entre Barcelona i València, la van convertir en un nucli urbà important tant en l’aspecte comercial com en l’estratègic. Integrant d'aquesta ruta és el castell de la Suda, impressionant testimoni arquitectònic de la ciutat que conté l'únic cementiri àrab al descobert de tot Catalunya i un parador de turisme. El recorregut està senyalitzat mitjançant rètols indicatius. La ruta es pot fer a peu o amb bicicleta. D'aquesta manera, la ciutat de Tortosa ofereix al visitant la possibilitat de descobrir-la d’una altra manera.
Tortosa Turisme.
Pujada Castell de la Suda, 1
Tel. 977 442 005

Per tastar: La cuina autòctona combina, sàviament, els productes de l'horta amb els del delta, els de muntanya amb els del mar. La baldana, els bolets, les tòfones i l'oli locals són força apreciats. Excel·leix la rebosteria, que conserva especialitats de les cultures àrab, jueva i cristiana.

BENIEMOCIONS
La intenció de Beniemocions no és únicament contribuir a la pràctica de l’esport: donen, també, molta importància a l'educació ambiental i ajuden a conèixer els llocs d’interès, des dels punts de vista natural, paisatgístic i històric. Són especialistes en piragüisme durant tot l’any. Us ofereixen rutes variades per passejar en piragua o canoa per les aigües tranquil·les del riu Ebre, amb la màxima seguretat, acompanyats de monitors/es experts en la tècnica de navegació en piragua o canoa. Ells us ensenyaran els racons més meravellosos del riu. A Beniemocions el plat fort és el piragüisme (caiac), però també us poden oferir altres activitats no menys interessants, com ara el parc d’aventura, amb jocs enmig d'un bosc de pins sobre plataformes: ponts, tirolines, xarxes, lianes, camins de cordes, camins amb fustes, etcètera.
619 334 384 (Lluís) o 630 874 236 (Joan) / Correu electrònic
També al Tel./Fax: 977 462 056

Cap comentari :

Publica un comentari