dimarts, 10 de juny de 2014

Top ciència i dolços

Exposició
TOP CIÈNCIA
Lloc: Cosmocaixa
C/ Isaac Newton, 26. Barcelona
Horari: De 10 a 20 h

Més informació
Top Ciència és un espai destinat al foment de vocacions científiques i a la trobada amb la recerca més actual. Acosta determinats projectes científics a la ciutadania i mostra la importància que té la ciència. L’espai mostra dos projectes de recerca, que van canviant al llarg de l'any, i els primers són: Quan tindrem la vacuna contra la sida? i Cap a unes comunicacions ultrasegures. Una altra zona ens revela quins conceptes científics interessen més i pretén ser un lloc per als joves on poden trobar què es fa en l'àmbit de la recerca ara.

UNA EDITORIAL AMB HISTÒRIA

Lloc de trobada: Fundació Antoni Tàpies
C/ Aragó 255. Barcelona 
Dates i horari del 2015: 18 d'abril, 16 de maig, 13 de juny, 19 de setembre, 17 d'octubre i 14 de novembre a les 11 h
Tel. 934 870 315
Cal fer reserva prèvia 10 dies abans de la data de la visita (932 075 862 / reserves@ftapies.com)

Més informació
Aquest itinerari té com a objectiu donar a conèixer la història de l’antiga editorial Montaner i Simon, obra de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner, a través d’una visita a la Fundació Antoni Tàpies, antiga seu de l’editorial, i a dos edificis del mateix arquitecte que hi estan estretament lligats: el palau Montaner, ara seu de la delegació del govern de l’Estat espanyol a Catalunya, i la Casa Thomas, avui botiga de mobiliari de disseny Cubiñá.

Anar a tastar

EL MUSSOL GOURMAND
C/ Cros, 5. Barcelona
Tel. 930 005 611

Més informació
Un lloc de delicadeses especialitzat en dolços i caramels que va néixer a principis del 2012 fruit de la fusió de dues cultures, França i Catalunya. Això es nota tant en els productes que ofereixen com en la botiga, al barri de Sants de Barcelona, un espai acollidor, delicat i refinat. Allí us presenten un ampli ventall de caramels i dolços d'alta qualitat, tant locals com importats, que permeten retrobar sabors oblidats i nous. Tenen productes artesanals, ecològics, sense sucre, sense gluten, especialitats regionals...

Cap comentari :

Publica un comentari