dimarts, 10 de juny de 2014

Toc and Roll

Sota el lema Compon la teva primera cançó!, Minimúsica presenta la primera aplicació ideada perquè els nens puguin compondre les seves primeres cançons i desenvolupar la seva creativitat d'una manera fàcil, divertida i intuïtiva. Com si es tractés d'un estudi portàtil, Toc and Roll ofereix la possibilitat de barrejar diferents instruments en un multipistes virtual, afegir-los efectes, gravar la veu i compartir el resultat amb la resta del món.
 Aquesta aplicació està basada en l'educació pràctica i de coneixement del mitjà. Sense necessitat de fer classes de solfeig, l'aplicació disposa d'un entorn en el qual es pot descobrir d'una manera intuïtiva i molt ràpida com funciona el llenguatge musical, l'harmonia i el ritme, a més de ser una notable porta d'entrada a les eines de producció i a la creació de música a través de la tecnologia.
 L'aplicació ofereix també l'opció de guardar i compartir cada cançó, pujant-la a Youtube i compartint-la per correu o en xarxes socials.
 Toc and Roll està disponible per a iPad i iPhone a App Store i en la seva curta vida ja té una destacable quantitat d'èxits:
 ha obtingut més de 18.000 descàrregues en 75 països diferents; s'ha col·locat en el top descàrregues d’App Store en les categories de música i nens en països com ara el Regne Unit, Mèxic i Espanya; ofereix més de 1.000 combinacions diferents d'instruments reals, i no conté cap tipus de publicitat ni compres integrades.

Cap comentari :

Publica un comentari