dilluns, 7 de juliol de 2014

Barcelona

El Parc de Montjuïc ocupa bona part del turó imponent que mira al port, és tot un món de zones verdes i jardins, museus, equipaments culturals i instal·lacions esportives. Montjuïc ens parla de la història i la vida d'una muntanya que ha marcat la personalitat de Barcelona.


PASSEIG EN PONI
L’hípica de la Foixarda està situada molt a prop del MNAC, en un lloc espectacular i al qual es pot arribar des de les escales mecàniques de la plaça Espanya. Aquesta hípica té molt bon ambient i està plena de nens i de gent a qui li agrada l’hípica, els professors transmeten la seva vocació pel món dels cavalls i els preus són molt ajustats. El restaurant dóna a la pista central, amb la qual cosa tenim espectacle assegurat. Per als que desitgeu apuntar els vostres fills a muntar en poni o cavall com a activitat extraescolar, truqueu per telèfon i pregunteu els horaris, ja que el web està en construcció. A l’hípica de la Foixarda tenen també una gran experiència en equinoteràpia o hipoteràpia per a nens.
Hípica de la Foixarda
Av. Muntanyans, 1. Barcelona
Tel. 934 261 066 

Per tastar: La Foixarda és el restaurant de l'Escola Municipal d’Hípica del mateix nom, situada darrere del Palau Nacional, a la muntanya de Montjuïc. El restaurant, especialitzat en cuina mediterrània i en carns a la brasa, ens acull en un entorn molt campestre. La fantàstica terrassa està situada just al davant de l’hípica.

EL JARDÍ BOTÀNIC
És una institució municipal que preserva col·leccions de plantes mediterrànies de tot el món. Entre els seus objectius destaca la conservació del patrimoni natural de Catalunya. A la vegada, el jardí actua com a element difusor de la cultura botànica i promou el coneixement i la sensibilització del ciutadà pel respecte a la natura. Aquest centre, de prestigi consolidat, té una important biblioteca i un dels herbaris més grans de Catalunya. El Jardí Botànic de Barcelona té una forma que recorda un gran amfiteatre encarat cap al nord-oest. Les vistes són magnífiques sobre el delta del Llobregat, l'Anella Olímpica i bona part de l'àrea metropolitana de Barcelona, amb les muntanyes del massís del Garraf i de les serres de Collserola i de Marina com a teló de fons.
Jardí Botànic de Barcelona
Dr. Font i Quer, 2. Barcelona
D’abril a setembre: De dilluns a diumenge, de 10 a 19 h
D'octubre a març: de dilluns a diumenge, de 10 a 17 h
Tel. 932 564 160
Més informació

Cap comentari :

Publica un comentari