dilluns, 28 de juliol de 2014

Vall de Núria

El cremallera de Vall de Núria és la garantia de la preservació de la salut mediambiental a la vall i el mitjà amb què poder gaudir millor d'un entorn incomparable, fent del trajecte una experiència inoblidable.


A LA NATURA EN CREMALLERA
L'estació de muntanya Vall de Núria, d'una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, al terme municipal de Queralbs, i envoltada per cims de gairebé 3.000 metres d'on neixen multitud de fonts i torrents. Us proposem gaudir d’aquest paisatge espectacular d’alta muntanya amb un transport singular: el tren cremallera. El cremallera té un recorregut de 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres. Descobriu un entorn incomparable on les aigües del riu Núria poden escolar-se només per unes estretes i profundes gorges excavades enmig de roca dura, fins a trobar-se amb la vall del Freser, riu que a Ripoll s'uneix al Ter. Núria ofereix unes instal·lacions, serveis i equipaments de gran qualitat per fer de la vostra estada una experiència singular. 
Més informació 

Per tastar: És una cuina de tradició i entre els seus productes hi ha una gran varietat d'embotits –botifarres, llonganissa– i de làctics –formatges, iogurts, mató, flams, llet–. També són molt apreciats la mel, les daines, unes pastes seques amb herbes aromàtiques, i els mets, unes postres artesanes amb ametlla, ous i vainilla.

ACTIVITATS A L’AIRE LLIURE
A la primavera, a l'estiu i a la tardor, a Vall de Núria guanyen importància les activitats a l'aire lliure per gaudir de l’extraordinari paisatge, la fauna i la flora que ens envolten. N’hi ha un munt per als més petits: una granja on contemplar animals; el Cau de la Marmota, un espai on els nens i nenes poden gaudir de la seva zona per jugar-hi; passejades en ponis fins als 12 anys i rutes a cavall a partir de 9 anys, ja que damunt d’un cavall és una bona manera de descobrir els paisatges de la vall; lloguers de barques per navegar pel llac, una activitat perfecta per relaxar-se i gaudir d’un entorn únic, i un interessant i divertidíssim parc lúdic amb els 2 tubbys, jocs d’equilibri, rocòdrom i tirolines! Una diversió assegurada, individualment, en grup o en família, en visites d’un dia, en cap de setmana i en estades de vacances.
Central de Reserves, tel. 932 041 041 - 972 73 20 20


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada