dilluns, 4 d’agost de 2014

El Vallès Occidental

MUSEU DE LA VIDA AL CAMP D'UNNIM 
El bosc de Can Deu, de 81 hectàrees, i la masia del mateix nom, al límit sud, acull actualment l’Espai Natura Unnim, amb programes educatius durant tot l’any, adreçats a escolars, casals d’estiu, grups familiars, horticultors i vistes de gent gran; l’equipament inclou el Museu de la Vida al Camp. Aquest museu procedeix d'una primera exposició permanent d'eines, i des del 2000 compta amb tres sales especialitzades en les tècniques dels conreus de la vinya, el blat i l'olivera, a més de mostrar el treball al bosc i els mitjans de transport. Com a veritable museu etnogràfic, manté algunes dependències moblades, seguint la tradició pagesa de fa cent anys, per poder reviure el món rural d'aleshores i entendre les relacions de l'home amb el medi. Es pot visitar cada diumenge al matí i mitjançant visites concertades.
Lloc: C/ Prada, s/n (bosc de Can Deu). Sabadell
Horari: Diumenges de 10.30 h a 14.30 h. També visites concertades (horari a convenir qualsevol dia de la setmana).

Per dinar podem anar al parc de Can Gambús. Aquest parc està situat a la zona oest de Sabadell. Disposa de grans àrees de jocs infantils i de pícnic, i zones verdes que han mantingut les espècies autòctones del parc.

PARC DE SANT JORDI
El parc de Sant Jordi està situat al barri de Ca n'Aurell. Aquest parc públic ocupa una part del jardí i les hortes originals de la masia Freixa, una joia del modernisme català. Actualment s’hi conserven una petita glorieta i l’edifici originari, obra de l’arquitecte Lluís Muncunill, on hi ha les oficines del Síndic Municipal de Greuges i de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament. El parc es va inaugurar per la festa major de l’any 1959.
El parc de Sant Jordi conté diferents zones de jocs pensats per a edats diferents. També hi podreu trobar un llac, un dels racons més bonics del parc. És un espai per passejar-hi, jugar, asseure's a llegir, i on a més podrem observar l'arquitectura modernista de la masia Freixa. Un dels elements més importants és el Parc de les Roses, on s’ha pogut recuperar una part important de la tradició jardinera del parc, centrada en les roses.
Lloc: Pl. Freixa i Argemí, s/n. Terrassa.
Entrades per la plaça de Freixa i Argemí, pel carrer de Josep Trueta i per la placeta d'Adelina Gregoriano.Cap comentari :

Publica un comentari