dimarts, 28 d’octubre de 2014

Curiositats de la natura / Planetari Digital

 Exposició
SALVADORIANA
Lloc: Institut Botànic al Jardí Botànic
C/ Dr. Font i Quer, 2. Barcelona
Dates: Fins l'abril del 2016
Horaris: D'octubre a març, dimarts a diumenge i dilluns festius, de 10.30 a 16.30 h
D'abril a setembre, de dimarts a diumenge i dilluns festius, de 10.30 a 18.30 h
Tel. 932 564 160
Més informació
Salvadoriana mostra un tresor del patrimoni científic de Barcelona, el gabinet de curiositats de la natura reunit per la passió col·leccionista de la família Salvador. Els gabinets de curiositats estaven formats per elements d’origen natural, identificats, etiquetats i classificats, i reunits per la seva raresa o exotisme. Aquestes col·leccions van ser fruit de la curiositat i d’una voluntat de recerca científica per comprendre millor la natura durant tres segles.

Activitat
EL PLANETARI DIGITAL 
Lloc: Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes, s/n. Barcelona
Dates i horari: Cada primer diumenge de mes, a les 11.30 i a les 12.45 h, fins al d de juliol
Tel. 933 429 920  
Més informació
Si voleu conèixer les constel·lacions més importants, els planetes més brillants i com la gent de mar s'ha fixat en el cel per anar d'un port a l'altre en vaixell i, a més, com les sondes espacials exploren l’espai, us recomanem una visita a les sessions familiars del planetari digital. Durant aquestes sessions del planetari es projecten una gran varietat de clips que expliquen tots els fenòmens del cel per gaudir d’una gran aventura fantàstica i a la vegada divulgativa.

Anem a tastar
SANDWICHEZ
Llocs: C/ Amigó, 63; Av. Josep Tarradellas, 116; Numància, 147…
De dilluns a diumenge, de 8 a 23 h
Més informació
Entrepans, amanides, sucs naturals: SandwiChez és un espai confortable, on podeu gaudir de productes de primera qualitat. Per exemple, el pa és un element importantíssim dins la seva oferta, per això han escollit el més adequat per a cada producte i tenen 6 proveïdors diferents; els seus productes lactis (llet, mantega, pastís de formatge, etcètera) són d’una granja d’Osona; els sucs són naturals i els fan davant vostre. Estan fent el que els agrada i esperen que ho notem!


Cap comentari :

Publica un comentari