dimarts, 18 de novembre de 2014

Mishiyu

Mishiyu és un nen orfe que viu amb por però alhora amb esperança la seva adopció. La commovedora història del nen s’entrellaça amb l’emoció continguda de la dona que decideix adoptar-lo, fins que finalment tots dos es reconeixen com a mare i fill.
La maternitat no és només una qüestió física, és un sentiment i un munt de complexes sensacions. Qualsevol mare, tant durant l’embaràs com durant els tràmits d’adopció, ha tingut els dubtes i les pors que la Isabel sent just abans de conèixer el seu fill. Perquè el desig de no fallar ens col·lapsa i ens desborda martellejant-nos sobretot amb una pregunta: “Ho faré bé?”
“Isabel el va mirar de fit a fit. Era la primera vegada que el veia. La seva imatge de nen indefens i desvalgut li va causar un gran impacte. Només de veure’l, la inseguretat i la por que la dominaven van desaparèixer de cop i volta i van donar pas a una tendresa totalment desconeguda.” Mitjançant un text de gran tendresa i una innegable força narrativa, Ricardo Alcántara desgrana una història que provocarà que en tancar les pàgines d’aquest àlbum una mare senti un impulsiu desig d’abraçar el seu fill o filla. Rebeca Luciani, amb el seu art, ha creat unes il·lustracions intenses i emotives que acompanyen a la perfecció el relat construint un àlbum meravellós.
A partir de 7 anys
Ricardo Alcántara
Edit. Combel


Cap comentari :

Publica un comentari