Per tastar
C/ Enric Granados, 15. Barcelona
Tel. 930 041 093
Més informació
El gelat no és només un producte estiuenc, en totes les estacions de l’any pot arribar a ser un regal per al paladar. Aquest és el cas de Delacrem, ja que elaboren el gelat italià i la rebosteria segons les més estrictes normes artesanals. Els seus secrets són la producció diària i la rigorosa selecció dels ingredients, madurs i aromàtics, que garanteixen la màxima qualitat del producte final, i que varien segons la fruita de cada temporada.
El gelat no és només un producte estiuenc, en totes les estacions de l’any pot arribar a ser un regal per al paladar. Aquest és el cas de Delacrem, ja que elaboren el gelat italià i la rebosteria segons les més estrictes normes artesanals. Els seus secrets són la producció diària i la rigorosa selecció dels ingredients, madurs i aromàtics, que garanteixen la màxima qualitat del producte final, i que varien segons la fruita de cada temporada.
Cap comentari :
Publica un comentari