dimarts, 20 de gener de 2015

Terrassa

El Festival de Jazz, la Fira Modernista, les temporades de dansa, música i teatre, les exhibicions castelleres, completen una àmplia oferta per gaudir d'una ciutat dinàmica i de serveis.


EL TRANSPORT I MOTOS MONTESA
La col·lecció d'automòbils, camions, avions, motos i bicicletes que mostra el Mnactec ens permet fer un trajecte per la història del transport des dels seus inicis, l'any 1857, fins als nostres dies. Dels materials exposats es pot destacar l'automòbil de vapor marca Locomobile, de l'any 1899; el Seat 600 de l'any 1957; el Biscuter de l'any 1955; l'avió Fairchild de l'any 1932; Despertaferro, primer vehicle solar espanyol que va participar en el ral·li solar australià SunRace 2000, i les històriques motocicletes de la marca Montesa. La visita inclou el funcionament de la maqueta ferroviària de Joaquim Gili, que consta de 400 metres lineals de via amb 100 canvis d'agulla i disposa d'un parc ferroviari d'uns 200 vagons, entre els de passatgers i els de mercaderies.
Lloc: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Rbla. d’Ègara, 270. Terrassa
Tel. 937 368 966
www.mnactec.cat
Horari del 1/9 - 30/6: Dimarts a divendres de 10 a 19 h. Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14.30 h
Del 1/7 - 31/8: Dimarts a diumenge, de 10 a 14.30 h

Per tastar: Avui recomanarem productes elaborats pel Gremi de Flequers de Terrassa i els Forners i Pastissers de la Terra: el pa de Munt, que és un pa elaborat amb farina d'espelta amb infusió de romaní que li dóna un sabor molt especial: el pa d'espelta ecològica de Ca n'Arnella, amb un sabor molt intens, i la coca de Munt, elaborada amb massa de llarga fermentació i aromatitzada també amb infusió de romaní, un producte que es pot servir amb altres ingredients tant salats com dolços.

SPORTCENTERLAND
Trobaràs infinitat d'atraccions per gaudir tot el dia: karts, quads, paintball per a nens i adults, circuits d'arbres, circuit de punteria, rocòdrom infantil, llits elàstics, les famoses boles Zorball i moltíssimes coses més, per a nens i no tan nens!  Per als que els agraden les 4 rodes (de 5 a 9 anys) us ofereixen el circuit Kartland, on podran descobrir les seves habilitats al volant d'un autèntic kart de motor. Els nostres monitors els indicaran com traçar correctament les corbes, els participants de la festa (si és una festa d’aniversari) s'encarregaran de la taula de control de temps i tots realitzaran els tests de volta ràpida, atorgant els corresponents diplomes als guanyadors al podi. Sportcenterland és un gran parc d'atraccions entre Terrassa i Sabadell, d'entrada lliure, ideal per gaudir en família, i està obert tot l'any!
Ctra. N-150, km 14,7. Terrassa (davant de Mercavallès i al costat d'Autocaravanas)
Horari: Divendres, de 17 a 21 h; dissabtes, de 10.30 a 21 h, i diumenges, de 10 a 20.30 h. Tel. 937 266 644


Cap comentari :

Publica un comentari