dimarts, 17 de febrer de 2015

Activitat de collage, espectacle de dansa...

Teatre
ALÍCIA
Lloc: La Sala Teatre
Rda. de la Roureda, 24. Sabadell
Data i horari: Diumenge 22 de febrer, a les 18 h
Tel. 937 232 833
A partir de 5 anys

Més informació
Alícia és un espectacle inspirat en el conte d’Alícia al País de les Meravelles. A través d’una selecció d’escenes específiques, l’obra ens submergirà en el món imaginari d’una nena a través de la dansa i el moviment, acompanyada d’animals estranys que semblen éssers humans. Les màscares i el treballat vestuari dels personatges conduiran els nens i nenes fins a una fantàstica escena final.

Teatre
UN NOU VESTIT NOU
Lloc: Sant Andreu Teatre
C/ de Neopàtria, 54. Barcelona
Dates i horaris: Dissabte 21 de febrer a les 17.30 h i diumenge 22 febrer a les 12 i 17.30 h
Tel. 933 457 930
A partir de 3 anys

Més informació
Els treballadors d’una botiga de vetes i fils no és que estiguin gaire contents ni enfeinats, les coses no van bé, però estan disposats a fer el que calgui per no haver de tancar el negoci. Però abans de llençar la tovallola estan disposats a qualsevol cosa. Amb tot el que tenen a la botiga ens explicaran una versió un pèl diferent d’El vestit nou de l’emperador, on comprovarem que les coses sí que es poden canviar. Això sí, amb cançons i rialles!

Activitat
LA REVOLUCIÓ DEL COLLAGE
Lloc: Macba
Pl. dels Àngels, 1. Barcelona
Dates: Del 21 de febrer al 12 d’abril
Horaris: Dissabtes, a les 12 i 17.30 h, i diumenges, a les 12 h
Tel. 934 120 810
A partir de 6 anys

Més informació
Aquest taller està pensat per descobrir en família el ventall de possibilitats expressives del collage, la tècnica que va revolucionar l’art a principis del segle XX. Com podem generar coses noves enganxant retalls d’idees, d’imatges, de frases, fins al punt que sembla que sorgeixen d’un altre planeta? La resposta la trobem en alguns dels artistes de la col·lecció Macba, que ens donen les pistes necessàries per crear tots junts el nostre supercollage.

Dansa
¡DISPARATE!
Lloc: Mercat de les Flors
C/ Lleida, 59. Barcelona
Dates i horaris: Divendres 20, a les 20.30 h, i dissabte 21 i diumenge 22 de març, a les 18 h
Tel. 932 562 600
Per a tots els públics

Més informació
A ¡Disparate! no hi ha grans proeses ni trucs al·lucinants. És una suma de petits detalls on els instruments, els humans i els objectes oscil·len entre diàleg i baralla. En un tres i no res, es passa de l’harmonia al caos, d’una delicada manipulació a un terratrèmol sonor i visual. Fins que el desastre acabi portant el compàs. L’espectacle parteix d’una idea de l’artista danès Karl Stets, que s’ha envoltat d’altres artistes híbrids, músics artístics, artistes musicals de circ i un il·luminador melòman.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada