dimarts, 24 de febrer de 2015

Els veïns del c/ Quisap

“Al costat de casa meva hi havia un casalot vell on es deia que hi havien fantasmes. Un bon dia, de cop i volta, vaig sentir que arribaven uns monstres, amb uns braços enormes i les dents rovellades, que van muntar un rebombori bestial.
–Bona tarda! Sóc el senyor Pägueiras, el teu nou veí, i visc aquí, al 1r 1a.
–Ooo ostres, quina passada! –vaig poder dir quan em vaig recuperar de l’ensurt.– Pe pe però si les seves mans són paraigües!”
El senyor Pägueiras no pot gratar-se l'esquena perquè té paraigües en comptes de mans!, però ha tingut sort perquè la veïna, la senyora Salmmin, té més de mil mans. I ella com s’ho fa, per tallar-se les ungles? Doncs avisa les germanes Rosseti, del 2n 1a, que no tenen cames sinó tisores! Una sèrie de personatges estrambòtics apareixen de sobte en un edifici del carrer Quisap amb històries per caragolar-se de riure. Cadascun d'ells amaga un terrible problema, però sempre hi ha un veí disposat a donar-li un cop de mà. La història és doncs un cant a la solidaritat i a la generositat, acompanyada d'unes il·lustracions vistoses i molt expressives. La seva lectura és entretinguda i ben segur no decebrà ningú.
A partir de 6 anys
Cristina Zafra
Edit. Comanegra

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada