dimarts, 10 de març de 2015

El Baix Llobregat

Mar, riu i muntanya defineixen el territori. Als més de 15 km d’extenses platges de què disposa, s’afegeixen les serralades del Garraf, l’Ordal, Collserola i la majestuosa muntanya de Montserrat, idònies per al senderisme i les activitats a la natura.


MUSEU CAN BARRAQUER
El nou museu, ubicat a Can Barraquer, una casa pairal del segle XVII que va ser la casa familiar on Rafael Casanova va viure els darrers anys de la seva vida, és la seu central del Museu de Sant Boi. Hi trobareu dues exposicions permanents. La primera, Sant Boi: temps i espai, sintetitza la història local des del període ibèric fins a l’actualitat, passant per l’època romana, l’edat mitjana i les èpoques moderna i contemporània. El recorregut aprofita l’espectacular concentració arqueològica de la seva entrada per ubicar el visitant en un viatge en el temps. La segona exposició permanent, Rafael Casanova i el seu temps, se centra en la figura del conseller en cap de Barcelona Rafael de Casanova i fa una recreació interactiva de la defensa de la ciutat des de les seves muralles.
C/ del Pont, 7. Sant Boi de Llobregat
Dissabtes, d’11 a 14 i de 17 a 20 h, i diumenges, d’11 a 14 h
Tel. 936 351 250

Més informació

Per tastar: Són molt variats els productes característics i de temporada que ofereix la comarca: les carxofes, els porros, les faves i els alls tendres durant la temporada de tardor-hivern, i els tomàquets, els carbassons i les bledes, durant la temporada de primavera-estiu, entre altres.


A MUNTAR A CAVALL
El Centre d'Equitació Poni Club Catalunya va ser fundat l’any 1988 amb la idea de fomentar l’equitació entre els nens i nenes a partir de 3 anys. Per dur a terme el seu projecte, van partir de l’experiència d’altres països amb una tradició eqüestre arrelada, on la munta amb poni és una pràctica habitual. Van habilitar unes antigues quadres, les van adaptar per als nens i van fer la primera importació de ponis irlandesos. Després d'uns primers anys díficils, perquè els ponis no eren gaire comuns, el públic va anar apreciant els avantatges de muntar en poni, uns petits cavalls que els nens poden manejar i muntar. L’any 1998 van crear la Petita Escola de Ponis, pensada per a nens de 3 a 6 anys, i noves instal·lacions amb dues pistes, dutxa per a ponis i pàdocs adaptats als nostres alumnes més petits.
CENTRE D'EQUITACIÓ PONI CLUB CATALUNYA
Camí de Vallvidrera, s/n (Can Vilà). Sant Just Desvern
N 41º  23.919’   E 2º  05.014’
Tel. 933 716 364

Cap comentari :

Publica un comentari