dimecres, 25 de març de 2015

El Priorat

Recórrer el Priorat és descobrir la deliciosa combinació de paisatges entre esquerps pendents, esquitxats de vinya i oliveres, envoltats d’un entorn natural on trobem els espais naturals més verges de Catalunya, com són el Parc Natural de Montsant o la serra de Llaberia.


LA COMARCA EN BUGUI
Descobreix una comarca d’una manera divertida i respectant el medi ambient. Lo Priorat Excursions organitza sortides amb buguis perquè puguis conèixer la fauna, la flora, els productes, els pobles i la gent d’aquesta comarca. Les excursions es porten a terme compaginant els antics camins que comunicaven els pobles amb les carreteres d’ús habitual. La durada de l’excursió és d’unes 3 hores aproximadament. La sortida s’iniciarà i acabarà a Torroja del Priorat i durant aquest temps recorrerem el centre de la comarca visitant algun dels seus cellers i fent una petita parada per descansar en un dels seus típics cafès. Per conduir el vehicle és imprescindible tenir el permís de classe B i per als acompanyants es requereix una edat mínima de 7 anys.
Lo Priorat Excursions
C/ de la Bassa, 3. Torroja del Priorat
Tel. 607 635 952

Per tastar: Els dolços, com ara els orellons, els cócs ràpids, el codonyat, el pa de figa, ens fan retrobar amb la Mediterrània. I l’ametlla, que configura tot un tractat de pastisseria: panellets, barretets, garapinyades. L'oferta gastronòmica del Priorat és molt variada. A la comarca hi podreu trobar des de restaurants de cuina tradicional i casolana fins als que ofereixen una cuina més elaborada per al foment de la cultura del vi i de l'oli.

AMUNT, AMUNT
Vies Altes et proposa activitat i diversió. El parc Vies Altes és una zona de lleure on pots fer esport en un entorn natural. Un parc d’aventura on passar una jornada emocionant, tot creuant el bosc d’arbre en arbre a través de camins aeris fets de fusta i corda. Allibera la vena aventurera que tots portem a dins, joves, grans i petits. Tot jugant, redescobriràs una visió diferent del bosc, la dels ocells i els esquirols, compartint moments i sensacions inoblidables.
Passarel·les, ponts, xarxes i tirolines de fins a 160 metres. Els monitors de Vies Altes ajuden a posar-se l’equip i, un cop a punt, expliquen a l’àrea d’iniciació les normes bàsiques de seguretat perquè puguis gaudir d’una manera segura la teva aventura. Passa un dia intens i gaudeix de la natura tot fent esport al cor del Priorat.
Vies Altes
Ctra. de Porrera a Torroja, km 3,5. Porrera
Tel. 977 262 297

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada