dimecres, 18 de març de 2015

Pippi Langstrump, equilibris, i llibres de segona mà

Teatre
MOMO, ON TENS EL TEMPS?
Lloc: La Sala Teatre
Rda. de la Roureda, 24. Sabadell
Data i horari: Dissabte 21 de març a les 20h i diumenge 22 de març a les 18 h
Tel. 937 232 833
A partir de 8 anys

Més informació
Tres personatges que viuen en un jardí botànic abandonat ens esperen per explicar-nos una història, la història de la Momo. La Momo és una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d'un dels béns més preuats que tenen les persones: el seu temps. Perquè el temps és vida. I la vida resideix al cor.

Dansa
RUDO
Lloc: Mercat de les Flors
C/ Lleida, 59. Barcelona
Dates i horaris: Dissabte 21 i diumenge 22 de març, a les 12 h
Tel. 932 562 600
Per a tots els públics

Més informació
A Rudo un home crea torres i figures amb pesants caixes de fusta. La voluntat i la il·lusió aconsegueixen que l’artista s’enfili, amb precaris equilibris, per unes fràgils construccions. La música en directe (violí i violoncel) fa de contrapès líric a l’esforç titànic del personatge, que gruny, sua i no decau en el seu deliri. L’espectador es troba atrapat dins d’un espai íntim, en una grada que sembla a punt de caure (com el protagonista amb els seus equilibris). Aquesta proximitat amb la pista convida a compartir els perills i desitjos de la vida.

Música

CONCERTS PER A NADONS
Lloc: Teatre de Salt
Pl. Sant Jaume, 6. Salt
Data i horari: Diumenge 22 de març, a les 10.30, 12 i a les 16 h
Tel. 972 402 004
De 0 a 3 anys
Més informació
No es tracta de seguir moviments dirigits, sinó que els infants es deixin portar pel joc sonor i visual. Podran interactuar amb els músics, circular per l'espai... Els primers estímuls que rep el cervell són sons rítmics, els provinents de la mare, el seu tranquil·litzador i compassat batec del cor. A partir d'aquesta idea i de la imatge del cargol com una barreja de fragilitat i independència, de lentitud però també de constància, sorgeix aquest nou Concerts per a nadons.

Musical
PIPPI LANGSTRUMP
Lloc: Jove Teatre Regina
C/ Sèneca, 22. Barcelona
Dates i horaris:  Dissabte 21 de març a les 18 h i diumenge 22 de març a les 12 h. Setmana Santa: 28, 29, 30 i 31 de març, i 1, 2 i 3 d'abril a les 18 h.
Tel.: 93 218 15 12
Públic familiar
L’espectacle explica les aventures que viu la jove Pippi, una nena de nou anys independent, caòtica i amb una gran imaginació, juntament amb els seus amics Tommy i Annika: la visita a l’escola, la fugida d’uns lladres que pretenen robar-li les monedes d’or que guarda, el berenar a casa dels pares de Tommy i Annika, o els tripijocs amb una assistenta social i un parell de policies força babaus. 
El 30 de març hi ha una funció especial per celebrar el 10è aniversari del muntatge i es reuniran tots els actors que han passat per la producció al llarg dels anys.

Anar a comprar
RE-READ
Diferents llibreries
Re-read és una llibreria de baix cost. El que té de particular és que ofereix llibres de segona mà donant-los el mateix tracte que als llibres nous. Té diferents locals moderns i funcionals, repartits per la ciutat. Són llibreries de proximitat, sostenibles i amb un disseny perquè seguir llegint no suposi un esforç per a la butxaca. Són llibres gairebé nous a un preu quasi impossible. Els llibres estan ordenats alfabèticament i per temes. Les llibreries disposen de secció infantil.


Cap comentari :

Publica un comentari