dimarts, 28 d’abril de 2015

El Baix Llobregat

A tan sols 15 minuts del centre de Barcelona gaudeix d'un entorn ideal per a l'oci i el temps lliure, amb sorprenents propostes per descobrir patrimoni cultural, espais naturals únics i extenses platges, i amb una rica gastronomia amb productes autòctons.


FUNDACIÓ CRAM
La Fundació CRAM és una entitat privada sense ànim de lucre dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten. Les seves línies d’actuació són la clínica i el rescat de fauna marina, la investigació i conservació d’espècies i ecosistemes marins, i la sensibilització a favor de la preservació dels nostres mars i oceans. El CRAM disposa d’un centre de recuperació punter i un equip tècnic i humà preparat especialment per a l’assistència a espècies marines, i el seu objectiu és rescatar aquests animals per recuperar-los i reintroduir-los en el seu hàbitat al més aviat possible. A més, disposa del Vell Marí, un dels pocs velers científics dedicats a l’exploració del medi marí. Ofereixen visites guiades per a famílies.
Pg. de la Platja, 28-30. El Prat de Llobregat
Tel. 937 524 581
Cal reservar prèviament les entrades

Per tastar: Als mercats de pagès del Baix Llobregat trobareu carxofes, tomàquets, enciams, coliflors, porros… Una manera fàcil de comprar directament i sense intermediaris el producte fresc, de temporada i d’alta qualitat que es conrea a la comarca. Mercat de pagès del Prat de Llobregat, els dissabtes al matí, de 9 a 2, a la plaça Pau Casals, i mercat de pagès de Cornellà, els diumenges al matí, de 10 a 2, al parc de Can Mercader.

MUSEU PALAU MERCADER 

El Museu Palau Mercader és avui l'exponent de la forma de vida i de les afinitats culturals i artístiques d'un llinatge aristocràtic del segle passat. La construcció d’aquest palau de l’any 1865, de planta quadrangular amb torres octogonals als quatre costats, té l'aire dels palaus de l'època del romanticisme. La planta noble està formada per un conjunt de sales decorades amb estils molt diferenciats, però totes amb una recarregada sumptuositat. Les seves col·leccions de pintures, ceràmiques, armes, porcellanes, aus dissecades, mobles, etcètera, atorguen a aquest edifici una importància especial. El museu està ubicat a la planta principal del palau i presenta més de 3.000 objectes que formaven el "museu del comte de Bell-lloc".
Parc de Can Mercader
Ctra. de l'Hospitalet, s/n. Cornellà de Llobregat
Tel. 933 770 025
Diumenges i festius, de 10 a 14 h. Cal inscripció prèvia

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada