dilluns, 25 de maig de 2015

Salou

Al llarg del seu extens litoral, se succeeixen platges i cales de fina sorra que gaudeixen d'un clima excepcional i que ofereixen una infinitat de possibilitats per gaudir del mar.


VIL·LA ROMANA DE BARENYS
El parc arqueològic de la vil·la romana de Barenys està format per les restes d’un jaciment d’època romana, corresponents a un edifici destinat a la producció de ceràmica entre els segles I aC i I dC. En aquest moment, els romans arribats construeixen nombroses vil·les per explotar els recursos de la zona. Aquest conjunt arqueològic estava destinat a la fabricació de materials de construcció i d’àmfores per a l’exportació de vi tarraconense. Consta d’un forn que conserva completament la cambra de foc i, al seu costat, hi ha restes d’un gran espai que correspondria als tallers on es treballarien les peces de fang. Tot i que les restes conservades són reduïdes, també es considera l’existència d’una premsa per produir vi procedent de vinyes de les proximitats.
C/ Domènec Sugrañes i Gras. Salou
Durant els mesos d'estiu: dilluns, dimecres i dissabtes, de 18 a 20 h.

Per tastar: La gastronomia de Salou i la Costa Daurada és famosa pel seu deliciós peix i les seves elaboracions, com per exemple el brou de peix, peix fet al forn amb sal del mar, el suquet de peix. Per acompanyar aquests plats haurem d'escollir un vi de denominacions d’origen com ara Priorat, Terra Alta, Conca de Barberà, Penedès i Tarragona.

‘PADDLE SURF’ A SALOU 
Una destinació on gaudir del temps lliure amb tota la família, compartir il·lusions a la sorra i practicar l'esport a l'aire lliure: Salou, municipi turístic que ha consolidat la seva capitalitat com a centre d'oci i de serveis de la Costa Daurada per la diversitat de l'oferta, la qualitat i la quantitat de les seves instal·lacions. Avui practicarem el paddle surf, que és una innovadora forma d’acostar-se i descobrir el mar. Un esport originari de les costes de Hawaii que us ajudarà a desenvolupar l'equilibri. Relaxeu-vos solcant les ones del mar remant drets sobre una taula de surf, gràcies a una pala que els impulsa pel mar. Una experiència que aporta un plus d’aventura a una jornada que de segur agradarà.
Pl. Comunitats Autònomes (passeig Jaume I). Salou
Tel. 977353592


Cap comentari :

Publica un comentari