dimarts, 30 de juny de 2015

Granja, arbres, i un cafè a l'estil europeu


Sortida
PORTALCACHING ARBRES DEL MONTSENY
Punt de trobada: Portal del Montseny. 
C/ Pare Claret, 7. Viladrau (Virtual Xerpa SL)
Tel. 607 344 367
Horaris: De dimarts a dissabte, de 9 a 14 h i de 17 a 20 h. Diumenge, de 9 a 14 h  
Més informació 
Activitat que conjuga ciència i art al Parc Natural del Montseny. Excursió d’unes 3 hores que amb l'ajut d'un GPS us permetrà descobrir uns tresors amagats i arrelats al territori: els arbres, les seves característiques i xafarderies. A cada un dels quinze tresors hi ha una clau que us permet aproximar-vos a un dels arbres. En tres dels tresors que trobareu podreu fer dues divertides experiències científiques que us permetran calcular l’altura i l’edat de l’arbre. 

Natura
CAN
Centre d’Apropament a la Natura
Paratge El Mojal. Navàs
Visita guiada: Dissabtes, diumenges i festius, a les 11 h
Tel. 647 953 578 – 938 392 940 
Més informació 
Primer visitarem la grangeta i donarem menjar als animals domèstics: cabres, ovelles, porcs, oques... Seguidament anirem a veure els animals salvatges. I us esperen els emús: els més atrevits podreu tocar aquesta gran au que no vola però corre moltíssim! També visitareu l’ós rentador, el coatí i el porc espí africà. Després, passejarem per l’aviari, on veurem i tocarem ocells de tota mena. Tot això i molt més!

Anem a tastar
PAPAS & THE MAMAS
Rbla. del Poblenou, 127. Barcelona
Tel. 934 856 793
Un cafè, una botiga ecològica i una botiga de joguines. Tot alhora, però amb espais diferenciats. I amb una zona de jocs per als nens, amb pissarra, pintures, joguines... Es tracta d'un espai diàfan decorat amb mobles de fusta clara i terra de parquet, on els nens ho poden passar bé mentre els pares desconnecten una estona. Més que restaurant, ho podríem definir com un cafè a l'estil europeu. Un lloc on els nens són benvinguts.

Cap comentari :

Publica un comentari