dijous, 21 de gener de 2016

Pippi Langstrump / Som Cultura Popular / Cinema


Mostra del patrimoni immaterial 
SOM CULTURA POPULAR 
Lloc: Fàbrica de Creació Fabra i Coats

C/ Sant Adrià, 20 (Sant Andreu). Barcelona 
Dates: Dies 21 al 24 de gener 
Més informació 
Durant quatre dies es reuneixen a Sant Andreu nombroses entitats de cultura popular així com representants de l’àmbit de l’antropologia i les ciències socials, i entre tots proposen 300 activitats relacionades amb la tradició.
La Mostra inclou activitats per al públic general, amb tallers infantils, actuacions, presentacions i debats, un espai audiovisual i un espai gastronòmic.


Musical
PIPPI LANGSTRUMP
Lloc: Teatre Orfeó Montsià. C/ Major, 147. Ulldecona
Data i horari: Dissabte 13 de febrer a les 18h
Més informació
¿Qui no coneix Pippi Langstrump? Us presentem la reestrena de l'espectacle que no ha parat de representar-se arreu. La Pippi independent, caòtica i amb una gran imaginació que viu aventures impressionants al costat de Tommy i Annika. Tal com diu la crítica d'en Ferran Baile “una Pippi Langstrump en estat pur, plenament fidel a l´esperit de la seva creadora Astrid Lindgren”.

Cinema
COCO, EL PETIT DRAC
Lloc: Cinemes Girona
C/ Girona, 175. Barcelona
Dates i horaris: 23 i 24 de gener a les 16 h

Més informació
En Coco i el seu amic Òscar són forasters a l’illa del Drac. Se suposa que en Coco és un drac volador, però no pot volar i l’Òscar, un carnívor per naturalesa, és un vegetarià per elecció. Juntament amb el porc espí Matilda viuen aventures fabuloses i coneixen a dracs de totes les formes i mides.


Cap comentari :

Publica un comentari