dimarts, 5 d’abril de 2016

Un festival, espectacles, fires i tallers arreu

Festival
EL DIA MINIMÚSICA
Lloc: CCCB. C/ Montalegre, 5. Barcelona
Horari: Diumenge 10 d'abril de 10.30h a 18 h
Més informació
La quarta edició té una oferta de concerts i activitats més extensa que mai. Als concerts se sumarà tota una programació d’activitats, tallers i jocs que barregen elements lúdics i creatius amb educatius. Cuina, ciència, art, tecnologia, esport, manualitats i performance seran les línies temàtiques d'aquestes activitats que se sumaran a una oferta de serveis adaptats al públic familiar que inclourà banys amb canviadors, pàrquing de cotxets i una oferta gastronòmica saludable. 

Talller
UNA ALTRA HISTÒRIA ÉS POSSIBLE?
Lloc: Macba. Espai Taller
Dates: Del 2 al 24 d’abril
Horari: Dissabtes, a les 17.30 h, i diumenges, a les 12 h
A partir de 6 anys
Recorrent les obres que ens expliquen una història diferent, crearem una fotonovel·la sense cap ni peus, amb relats entrellaçats cap a un final insospitat.

Espectacle
NÚVOLS
Lloc: Fundació Miró. Parc de Montjuïc
Dates i horaris: Diumenges 10 i 17 d’abril, a les 10.30, 11.30 i 12.30 h
De 0 a 3 anys
Espectacle de petit format que combina música de percussió en directe, jazz i la narració d'un conte original. La interacció amb el públic és constant.

Espectacle
BR2
Lloc: Teatre de Salt
Data: 29 d’abril, a les 21 h
A partir de 5 anys
Any 2222. La llum del Sol no arriba a la Terra a causa del canvi climàtic. Ens hem quedat a les fosques! Els robots BR2 s’encarreguen de divertir la humanitat.Fira
FIRA MODERNISTA DEL PENEDÈS
Lloc: L'Arboç
Data: 16 i 17 d’abril 
Els arbocencs reten homenatge al modernisme dels seus edificis. Teatre al carrer, animació, visites guiades pel ric patrimoni modernista de l’Arboç i molt més.Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada