dilluns, 27 de juny de 2016

Cinema, circ, titelles i teatre arreu del país

Cinema
ALBERT
Lloc: Cinemes Girona
C/ Girona, 175. Barcelona 
Dates i horaris: 7, 9, 10, 13 i 14 de juliol a les 16 h
Més informació
L’Albert, un noi de poble, molt intel·ligent i descarat, és temut per tot el poble per les seves entremaliadures. Un dia fa caure, per accident, el monument emblemàtic de la ciutat, l’estàtua del famós Leopoldus, capità de globus i heroi local. L’Albert està decidit a compensar el seu error, així que decideix recórrer el món i tornar convertit en un capità de globus! Què orgullós estarà d’ell tot el món!Fira
21a FIRA DE CIRC AL CARRER 
Lloc: La Bisbal d'Empordà 
Dates: 15, 16 i 17 de juliol 
Durant tres dies la població s'omple d'espectacles de diferents companyies de Catalunya, però també de tot el món, oferint propostes de circ innovadores i de qualitat.

 
Teatre
MINIGREC
Lloc: Diferents espais de Barcelona
Dies: Del 26 de juny al 24 de juliol
Més informació
Dins del MiniGrec veurem propostes de companyies que parlen sobre la necessitat de mirar-se el món des de punts de vista diversos, sobre la natura, l'amor i també sobre la guerra.

 
Titelles
MITJÓ
Lloc: Sant Pere de Riudebitlles
Dies: 22 i 23 de juliol
Més informació
El festival Mitjó Riudebitlles és una mostra de titelles popular, irreverent i transgressora. El públic és familiar, però també hi ha reservat un espai de nit, La Mitja, per al públic adult. És una mostra propera i exigent.

 
Teatre 
ESBAIOLA’T
Lloc: Esterri d’Àneu
Dies: Del 21 al 24 de juliol
Esbaiola’t és un festival de teatre al carrer per a tots els públics. Circ, contacontes, jocs, titelles, tallers i jocs malabars ompliran els carrers d’Esterri. Us animem a gaudir-ne i esbargir-vos.

Cap comentari :

Publica un comentari