dimarts, 26 de juliol de 2016

El Maresme

Entre platges i serralades, el Maresme és el paradís mediterrani per excel·lència. Un espai ideal per a la pràctica d’activitats nàutiques, amb moltes propostes alternatives per gaudir també de la muntanya.


D’ON VE LA LLET
Entre Dosrius i Canyamars es troba Can Gel, una granja de producció lletera que ofereix visites guiades a particulars. Una granja que està dissenyada per ser mostrada i això es nota: tots els detalls estan molt cuidats. En aquesta visita els nens podran veure en directe el dia a dia de la granja i entendre com arriba la llet a la seva tassa del desdejuni. Si bé la granja està dissenyada per ser vista, en tot moment queda clar que es tracta d’una explotació que no para ni un minut, i es pot veure tota l’activitat de la granja menys el munyiment.
Can Gel
Veïnat Rimblas, 1. Canyamars, Dosrius
Tel. 600 437 181

Per tastar: Et recomanem alguns productes típics d’aquesta zona, com ara els pèsols de Llavaneres, les maduixes, els escamarlans i les mongetes del ganxet, que tenen una mida mitjana i són cremoses al paladar.

UN PARC MOLT ORIGINAL
El Parc Francesc Macià té espais de joc per a nens de 3 a 14 anys i una àrea especial per a menors de 3 anys. Gràcies a la seva ubicació, entre el mar i la muntanya, podeu passar part del dia tant a la platja com realitzant rutes de senderisme pel bosc. L’entrada és gratuïta. Es poden portar entrepans, ja que hi ha diversió garantida durant hores. És el parc de les escultures gegants: pastissos gegants, bolets enormes, flors de grandària extra, gomes d’esborrar de grans dimensions, llapis grans, una maquineta de fer punta gran…
Parc Francesc Macià
c/ del Besòs
Tel. 93 765 33 00

Cap comentari :

Publica un comentari