dimarts, 30 d’agost de 2016

Llibres d'avis

Els avis són més que imprescindibles, s’ocupen de portar els nens al col·legi, al parc, de donar-los el menjar… Sobre els avis trobem diverses publicacions amb una perspectiva emocional en què destaquen les relacions entre avis i néts. De fet, els néts i els avis són capaços de comunicar-se a força de mirades i de somriures.

 
EL MEU AVI
Marta Altés
Ed. Macmillan
A partir de 4 anys
Aquest llibre parla de la gran estimació d’un nen cap al seu avi. Hi ha poques relacions que estableixin vincles tan intensos com els que es creen entre néts i avis. Sigui per la raó que sigui, existeix una innegable química entre avis i néts que l’autora ha sabut traslladar.

L’AVI ÉS... L’AVI!
Lilli Messina
Ed. Takatuka
A partir de 5 anys
El llibre ens parla de la similitud que hi ha entre els nens i els grans que són com nens, del cercle de la vida i de la cura que sovint necessita la gent gran quan esdevé dependent. Lilli Messina il·lustra el pas del temps, les similituds i diferències entre la infantesa i la vellesa, tan similars però alhora tan diferents. L'ÀVIA PIRATA
Geraldine Durrant
Ed. Elfos
A partir de 5 anys
No tothom pot dir que la seva àvia va ser pirata. Tot i que ara viu tranquil·la en un poble costaner, l'àvia encara es fica en embolics.
Ella és una àvia diferent: enèrgica, valenta, activa i una mica bèstia.
Un conte ple d'humor, d'allò més divertit i original.


AVIS
Chema Heras i Rosa Osuna
Ed. Kalandraka
A partir de 5 anys
És la història de dos vellets, la Ramona i en Ramon, que accepten el pas del temps. Ella  és presumida i ell es deleix per ballar amb ella. Mitjançant un text poètic, Avis ens ensenya a trobar la bellesa a través de l’amor i l’afecte que pot romandre quan el cos es marceix i ens descobreix els avantatges de viure amb un somriure als llavis. 
 
LA SOPA DE L’AVI
Mario Satz i Albert Asensio
Ed. Babulinka Books
A partir de 12 anys
Hi ha llibres dels quals t’enamores: la Catalina ha decidit deixar de menjar, creu que així serà més bonica i desitjada. La seva família, desesperada, té cura de la Catalina, dolçament, com si fos un cristall que en qualsevol moment es trencarà. La valentia de l’avi la salvarà, i refarà l’ànima desfeta. Com? Doncs, fent sopa.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada