dijous, 12 de gener de 2017

Llibres de gats

L'amor pels gats de molts escriptors al llarg de la història de la literatura és coneguda. Osvaldo Soriano diu: “No és possible usar el gat per a res personal, no hi ha manera de privatitzar-lo.” Aquestes mascotes adquireixen una aura misteriosa que els fa responsables fins i tot d'algunes línies escrites pels seus famosos amos.


L'ALMANAGAT
Adeline Yzac i Montse Gisbert
Ed. Tàndem    
A partir de 6 anys
És un llibre que ens endinsa en el fascinant món dels gats. Hi trobareu informacions científiques sobre gats, però també poesia, còmic, receptes, contes, xarades, jocs...
Un llibre imprescindible per als amants dels gats i un llibre imprescindible per als qui vulguin conèixer noves maneres de descobrir un llibre documental. 


SR. MININO
David Wiesner
Ed. Océano     
A partir de 5 anys
El Sr. Minino, un gat que avorreix totes les joguines que li porten els seus amos, descobreix una petita nau espacial que acaba d'aterrar a casa. Al gat no se li ocorre res més que jugar amb aquest objecte metàl·lic. Després d'aquesta trobada entre civilitzacions tan diferents, ja res tornarà a ser igual.
 
EL GAT DISBARAT 
Dr. Seuss
Ed. Beascoa        
A partir de 4 anys
És un dia fred, plujós i molt avorrit: la Sally i el seu germà s'han quedat sols a casa i no se'ls acut res per divertir-se. Estan mirant melancòlicament per la finestra quan, de sobte, senten un fortíssim... bum! El Dr. Seuss transforma la lectura en una activitat divertida i ideal perquè la comparteixin pares i fills! 


EL GAT VERMELL, EL GAT BLAU
Jenni Desmond
Ed. Lata de Sal    
A partir de 5 anys 
Els protagonistes són dos gats, un de vermell i l'altre blau, que tenen enveja l’un de l'altre. El vermell voldria ser tan intel·ligent com el blau i el blau voldria ser tan àgil i ràpid com el vermell. Intentaran canviar el seu color de maneres molt curioses, però aviat s'adonaran que cadascú ha d'estar content de les qualitats que té.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada