diumenge, 15 de gener de 2017

Vallès Occidental

Gaudeix amb la família dels parcs i l’entorn natural del Vallès Occidental i de les activitats que s’hi ofereixen, i descobriu junts l’arquitectura, la història, l’arqueologia, el patrimoni modernista, romànic, iber...


MUSEU DEL GAS
El Museu del Gas té com a objectiu la difusió del patrimoni històric dels sectors del gas i l’electricitat. Situat a l’edifici modernista de La Energía, on a començaments del segle XX es produïa electricitat, es proposa un recorregut per la història de la indústria del gas i l’electricitat en els segles XIX i XX a través dels canvis socials que comporten les noves tecnologies. Cal destacar la Col·lecció Catalana de Gas, formada per aparells coneguts popularment com a gasodomèstics.
FUNDACIÓ GAS NATURAL FENOSA
Pl. del Gas, 8. Sabadell
Tel. 937 450 320

Per tastar: Una de les especialitats dolces més conegudes són les belgues. Es tracta d'un dolç típic de Sabadell que s'elabora de manera artesanal des del 1928. Els seus ingredients són la farina, la nata, la mantega i el sucre.
   
EMOCIÓ I SEGURETAT
Green Indoor Park és el primer parc temàtic d'Europa, amb 12.000 m2 d'instal·lacions per a la pràctica d'esports d'acció i de motor elèctric. El seu propòsit és vetllar per la seguretat i l'aprenentatge dels més petits, inculcant valors com ara el treball en equip, la superació personal i el respecte pel medi ambient. Teniu més de 20 activitats en tres zones: Kids Zone, Motor Zone i Freestyle City, les dues primeres preparades per als nens. Totes les àrees estan supervisades per monitors.
GREEN INDOOR PARK
Camí de Can Carreró, s/n. Les Franqueses del Vallès
Tel. 931 033 084

Cap comentari :

Publica un comentari