dilluns, 31 de juliol de 2017

Llibres d'art i artistes

Tots els infants tenen la capacitat d’expressar-se plàsticament. Què és el que fa, però, que aquest infant esdevingui d’adult un artista? Uns diuen que es tracta d’un do innat, d’altres que es pot aconseguir a base de constància. Una bona manera d’esbrinar-ho és llegint sobre artistes de renom i les seves vides


BANKSY, L’ART TRENCA LES REGLES
Hettie Bingham
Ed. Mediterrània
A partir de 8 anys
Qui és Banksy? La seva obra es ven per milers d'euros, està penjada en algunes de les millors galeries del món i a les cases de molts famosos, però quasi ningú sap qui és Banksy en realitat. Descobreix la seva trajectòria, des dels seus inicis com a artista de carrer a Bristol fins arribar a ser una celebritat internacional.

EM DIC… MIQUEL ÀNGEL
Carme Martín i César Samaniego
Ed. Parramon
A partir de 9 anys
Treballar sense parar! No hi ha perjudici més gran que el del temps perdut. Aquest ha estat sempre el meu lema a la vida. Mireu les meves escultures i pintures! Els cossos musculosos, le boniques formes, els rostres dramàtics, els colors vius... Tot està impregnat del meu caràcter temperamental, que lluita per arribar a ser... el millor artista de Florència, de Roma i del món sencer!


L’AMIC DE SALVADOR DALÍ
Miquel Arguimbau
Ed. Barcanova
A partir de 12 anys
Aquesta novel·la d’espies, de misteri i de relacions humanes intenses ens dóna l’oportunitat de gaudir d’un personatge ben especial –el jove Salvador Dalí– sota la mirada de l’autor, Miquel Arguimbau, que el va conèixer personalment. Com a periodista, va tenir l’oportunitat d’entrevistar el genial pintor.

SÓC UN ARTISTA
Marta Altés
Ed. Blackie Books
A partir de 5 anys
Al protagonista de “Sóc un artista” li encanten els colors, les formes, les textures i TOT allò que l’inspira: els mitjons, allò que guarda a la nevera… ni tan sols el gat s’escapa d’una bona mà de pintura! Només hi ha un problema, però: la seva mare no sembla tan entusiasmada com ell…Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada